MYA tilbyr 1 ukes treningsleir fra kr. 3350.- pr. person i vinter.

Fotball sesongen 2012 går inn i høst sesongen og mange har allerede startet forberedelsene til neste sesong. Treningsleirene til MYA holdes i l’Alfas del Pi og i områdene rundt. Her er det nye flotte kunstgress baner og en svært god infrastruktur for alternativ trening.

Idrettsanlegget i Alfas del PiMya jobber tett med Alfas del Pi og legger forholdene svært godt tilerette for lagene og deres ønsker.

Hotellet: Hotellet er et 4 stjerners spa hotell og ligger sentralt plassert i Albir, nær stranden. det er         flotte rom, hotellet har eget treningsrom, mat kan legges opp etter ønsker og det er internett inkludert  i prisen.

Treningsfelt: Det er 2 kunstgressbaner og en naturgressbane i Alfaz. En i gangsavstand fra hotellet og den andre er 5 minutter med buss. I tillegg finnes det idrettshaller, tennisbaner, svømmehaller, mm. Det er også muligheter for mange flotte fjellturer. Blant annet en rett utfra hotellet.

 

 

 

 

 

 

 

Opplevelser og fornøyelser: Det er flere fornøyelsesparker, shows, severdigheter, kulturminner mm. i kort avstand.

MYA: Mya er alltid tilstede og sørger for at program følges og at det er et høyt servicenivå. MYA har også ca 20 baller til utlån mot depositum.

For å få en treningsleir i ønsket tidsrom og til de gunstigste flypriser, lønner det seg å være så tidlig som mulig med bestilling.

For ytterligere informasjon, ta kontakt http://mya.no/index.php/kontakt-oss

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s