Logo Mya, move your association

Firmaturer

firmaturer, alfaz, spain, kick-off, teambuilding, konferanse, jubileum

Å legge et firma arrangement til Spania med MYA trenger ikke å koste noe mere enn å ha et arrangement i Norge. MYA har priser fra kr. 350.- pr. person i dobbeltrom med full pensjon på et 4 stjerners spahotell. Om det er kick-off, teambuilding, konferanse, jubileum mm. så er det svært gode fasiliteter i l’Alfaz del Pi. MYA kan også tilby kreativitet: malerkurs, dansekurs, smykkeverksted/kurs mm. Ta kontakt for nærmere info.

Treningsleire

Mange idrettslag og utøvere legger sine treningsleire til dette området. MYA har en god oversikt og god kontakt med de fleste idrettsgrener og anlegg som finnes i området. Bruk kontaktskjemaet for et uforpliktende tilbud.

  • Fotballfotball, treningsleir, spania

MYA har sydd sammen et variert og spesielt trenings opplegg på Costa Blanca hvor vi legger opp til at alle skal få en god opplevelse, både individuelt og med gruppen som helhet. Vi har flere samarbeidspartnere innen overnatting, samt et godt antall kunst- og natur gressbaner rundt Albir, Alfaz de Pi, La Nucia og i Benidorm. I tillegg tilbyr vi både SPA, treningsstudio og ikke minst flotte treningsmuligheter ute i naturen.

  • Håndball handball

Spania er en stor håndball nasjon og her er mange haller til disposisjon. En virkelig fin oppladning før sesongstart med gode treningsforhold i varme og solfylte omgivelser. Alfaz del Pi har en helt ny innedørshall med svært gode fasiliteter. (2 haller, styrkerom, mm.) Flere norske lag legger sesongoppkjøringen med trening utenlands. Her i området har blant annet kvinnene til Tertnes vært de to siste årene.

MYA legger forholdene tilrette for dere og sørger for en sikker gjennomføring ved sin tilstedeværelse. Be om opplegg og priser her

  • Syklingsykling, mya, treningsleir, trening,

Syklister fra hele Europa tilbringer flere uker på Costa Blanca, for å forberede seg til sykkelsesongen. I MYA sitt område er det flere sykkelanlegg (sykkelcross). Egne mountainbike løyper og topp forhold for landeveistrening. Kontakt oss her.

  • Andretrening, sport, costa blanca, spain, spania

På Costa Blanca kysten finnes det mange ukjente og fine treningsmuligheter innen mange idrettsgrener: Svømming, motorcross, friidrett, seiling, fjell klatring, padling, etc.

MYA tilbyr treningsforhold for de fleste idretter til svært gunstige priser.

I tillegg til gode sportslige opplevelser, har vi et stort utvalg av andre aktiviteter, fornøyelser, severdigheter og ikke minst et herlig klima.

Be om opplegg og priser her.

Skoleturer

Skoleturer, mya, spania, costa blanca

Hele Costa Blanca kysten har betydd mye for den europeiske historien og har mange severdigheter å by på. Her er også et rikt kulturliv, og flotte idrettsanlegg. I tillegg har MYA smykkeverksted/ kurs, dansekurs og malerkurs med profesjonelle artister. MYA tilbyr skoleturer til svært konkurransedyktige priser.

Individuelle turer

individuelle turer

Mange foretrekker å reise alene. MYA holder samme priser og samme høye servicegrad her. Ta kontakt for tilbud

Andre turer

Ferie, tematurer, helseturer med behandling, rekreasjon, storbybesøk, fotballkamper, konserter . Ta kontakt for nærmere info

Kontakt oss


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s